Noutati Masura 215 – platile privind bunastarea pasarilor

Noutati Masura 215 - platile privind bunastarea pasarilor
Noutati Masura 215 – platile privind bunastarea pasarilor

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca a incheiat actele aditionale la conventiile privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 215 – Plati privind bunastarea animalelor – pachetul B – pasari.

Potrivit acestor acte aditionale, APIA emite, la cererea solicitantului, a doua confirmare scrisa – adeverinta – prin care se atesta ca acesta a depus cerere de ajutor pentru Masura 215 – Plati privind bunastarea animalelor pachetul B – pasari si, de asemenea, este confirmata suma cu o valoare egala cu valoarea decontului justificativ aferent trimestrului al doilea, depus de catre solicitant in perioada 16 aprilie – 15 mai 2013 pentru Masura 215 – Plati privind bunastarea animalelor – pasari.

Agentia a incheiat acte aditionale cu urmatoarele banci: Banca Transilvania, CEC BANK S.A, Raiffeisen Bank, Banca Romana pentru Dezvoltare, OTP Bank, Unicredit Tiriac, Banca Comerciala Romana, Banca Centrala Cooperatista Creditcoop, Banca Comerciala Carpatica, Banc Post, Piraeus Bank Romania S.A., Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania, Banca Italo Romena SpA.

Cea de-a doua adeverita va fi eliberata de catre Centrul judetean al APIA numai pentru aceeasi banca pentru care a fost eliberata si prima adeverinta solicitata de catre beneficiar.

Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN S.A. si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici ai Mijlocii garanteaza 80% din valoarea creditului contractat de fermier.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,331FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente