„Nu realizezi cat esti de agresiv decat atunci cand te trezesti cu o sticla in mana”

0
317

Cel mai recent proiect al inventatorului David Belt este un experiment psihologic de reciclare denumit „Glassphemy!”. Ideea ar fi ca reciclarea sa fie o experienta mai directa, mai relaxanta si mai putin plictisitoare.sticla si agresivitatea

David Belt, artist inventator, a pregatit pentru new-yorkezi un experiment psihologic de reciclare denumit „Glassphemy!”. Acesta propune ca reciclarea sa fie, in acelasi timp, o experienta antistress, mai directa si mai putin plictisitoare, scrie nytimes.com.

Instalatia se afla in Brooklyn si este o cutie cu pereti din otel si sticla anti-glont. Oamenii stau pe o platforma inalta la un capat al cutiei, iau sticle goale si le izbesc de cutie tintind, de fapt, pe cei care stau de partea cealalta a sticlei. Persoanele vizate sunt in siguranta pentru ca sticlele se izbesc de peretele blindat.

„Reciclarea este plictisitoare si am incercat sa o facem putin mai dinamica”, spune Belt.

„Oamenii vor sa zdrobeasca lucruri”, a adaugat inventatorul.

„Nu iti dai seama de cat de agresiv esti decat atunci cand te trezesti acolo cu o sticla in mana. Nu am avut o tinta anume. Au fost mai multe fete care mi-au amintit de oameni din trecutul meu. Este un fel de terapie”, spune producatorul Scott Cohen.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.