O asociatie medicala americana ii cere presedintelui Barack Obama sa nu mai consume hamburgeri in public

O asociatie medicala americana ii cere presedintelui Barack Obama sa nu mai consume hamburgeri in public

O asociatie medicala americana ii cere presedintelui Barack Obama sa nu mai consume, cel putin nu in public, hamburgeri, cheeseburgeri sau hot-dog, avertizand in legatura cu consecintele promovarii alimentelor de acest fel, scrie USA Today, in editia online.

Asociatia Doctorilor favorabili Medicinei Responsabile (PCRM), cu sediul la Washington DC, va depune joi o petitie in sensul adoptarii unui ordin guvernamental care sa interzica orice campanie de imagine a presedintelui, familiei acestuia, vicepresedintelui si altor angajati ai Casei Albe care ar surprinde ipostaze in care acestia mananca alimente neprocesate.

Asociatia reaminteste ca mancarurile precum hamburgeri, cheeseburgeri sau hot-dog sunt foarte nesanatoase, riscand sa provoace cancer sau obezitate.

„Casa Alba nu ar prezenta niciodata o imagine in care Barack Obama fumeaza, de ce ar prezenta atunci una in care mananca hamburgeri?”, a declarat medicul Susan Levin, subliniind ca produsele de tip fast-food sunt mai periculoase chiar decat fumatul.

Barack Obama a consumat in mai multe randuri, in fata camerelor de luat vederi, hamburgeri, cheeseburgeri si hot-dog, de multe ori inclusiv in prezenta unor lideri straini precum David Cameron sau Dmitri Medvedev.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente