O batrana din judetul Iasi a murit sfasiata de caini

A murit in chinuri groaznice. O femeie de 77 de ani dintr-o comuna ieseana a fost devorata de o haita de caini. Medicii s-au chinuit aproape o ora sa-i salveze viata, dar degeaba. Trupul slabit al femeii nu a mai rezistat. Sambata de dimineata, femeia s-a dus la camp cu noaptea-n cap. Era singura. Sotul ei a murit si copii nu are, asa ca era nevoita sa se descurce singura.caini vagabonzi

Odata ajunsa s-a pus pe treaba, dar nu a apucat sa faca prea multe. „Se pare ca a fost o haita de caini adusi din alta zona in zona noastra care au tabarat pe batrana si au sfasiat-o”, povesteste Gheorghe Guzuru, primarul comunei Cortesti.

Femeia a fost gasita pe camp, in mijlocul a sase caini, de un grup de localnici. Implora ajutor. „Cainii stateau in jurul ei ca si cum ar fi pazit-o. nu mai atacau acum”, povesteste martorul. Oamenii au facut tot ce-au putut. Si-au rupt hainele, ca sa faca niste garouri, pentru a opri sangerarea pana la venirea ambulantei. Dar femeia a ajuns la spital mai mult moarta decat vie. Dupa 40 de minute, femeia a murit.

Pentru ca aceasta poveste sa nu se repete, oamenii din Ciortesti vor sa cheme in zona un grup de vanatori care sa impuste cainii.

Sursa: Intact News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *