O noua PAC: munti de oportunitati – Conventia Europeana Montana 22-24 octombrie 2014

O noua PAC: munti de oportunitati - Conventia Europeana Montana 22-24 octombrie 2014
O noua PAC: munti de oportunitati – Conventia Europeana Montana 22-24 octombrie 2014

In perioada 22-24 octombrie 2014 are loc in Spania Conventia Europeana Montana, cea de-a IX editie. Aceasta conventie este gazduita de catre Guvernul Basc (Spania) si Euromontana si face parte din campania de comunicare PAC – “O noua PAC: munti de oportunitati”, co-finantat de catre Directia Generala de Agricultura si Comisia Europeana.

Acest eveniment isi propune printre altele sa identifice cum noile politici europene pot contribui la structurarea lanturilor de aprovizionare, prin branduri si etichete valorizatoare pentru teritoriile specifice si montane (investitii, cooperare, promovare, imbunatatire a calitatii, inovatie…) si facilitarea schimbului de idei intre GAL-uri montane, astfel incat acestea sa poata compara si imbunatati proiectele de strategii de dezvoltare locala cu privire la marketingul teritorial si valorificarea produselor de munte: benchmarking, prezentarea de initiative interesante.

Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti pe http://www.euromontana.org/en/evenement-recents/european-mountain-convention/.

Asociatia Euromontana abordeaza teme care pot avea impact asupra dezvoltarii durabile a zonelor montane din Europa, incercand sa imbratiseze o viziune holistica si sa acorde atentie inter-relatiilor dintre toate temele. Pe site-ul www.euromontana.org veti gasi analiza detaliate in lucrarea de pozitie “Muntii 2020” precum si informatii utile despre teme de interes pentru zona montana precum:

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,541FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente