O padure a fost distrusa de ploaia inghetata

  0
  462
  O pădure a fost distrusă de ploaia îngheţată
  O padure a fost distrusa de ploaia inghetata
  O padure a fost distrusa de ploaia inghetata

  Ploaia inghetata a facut ravagii in Iasi. O padure a fost distrusa aproape in totalitate din cauza tonelor de chiciura. Pentru soferi a fost un adevarat pericol, crengile s-au rupt si au cazut pe sosea.

  Copacii au fost taiati, ca sa nu puna in pericol viata soferilor
  Traficul intre Iasi si Vaslui a fost ingreunat ore bune, joi, pentru ca padurarii sa poata taia copacii care stateau sa cada. Potrivit Romania TV, ploaia de gheata care a cazut in ultimele zile a transformat crengile copacilor in gheata care sunt un adevarat pericol pentru soferi.

  Ca sa evite pericolul, angajatii de la Ocolul Silvic s-au apucat de taiat copacii de pe marginea drumului. Soferii fie au facut slalom printre crengile rupte, fie s-au trezit ca sunt opriti de mai multe ori, la distanta de doar cativa kilometri.

  „E un fenomen cu care noi nu ne-am confruntat pana acum. Din cauza ploii s-a format aceasta chiciura pe ramuri si s-au produs rupturi”, a declarat Corneliu Rascan, director la Directia Silvica Iasi. Un fenomen asemanator s-a intamplat acum o saptamana si in nord vestul Romaniei, in judetul Salaj.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.