O pisica a nascut patru pisoi in sala de briefing a Guvernului

0
304

O pisica ce reprezinta o prezenta obisnuita in sediul Guvernului, fiind hranita de angajatii guvernamentali si ziaristi, a nascut, in noaptea de marti spre miercuri, cu cateva ore inaintea sedintei saptamanale de guvern, patru pisoi in sala de briefing a Palatului Victoria.o pisica a nascut

Personalul administrativ de la Palatul Victoria a descoperit, in dimineata zilei de miercuri, pisica si cei patru pisoi nou-nascuti sub pupitrul de mixaj audio, care regleaza microfoanele salii de briefing unde vorbesc presei primul-ministru si membrii Cabinetului.

Pisica este o prezenta obisnuita la centrul de presa al Guvernului, ziaristii si angajatii Guvernului fiind cei care o hranesc atunci cand aceasta intra linistita in Palatul Victoria.

Pentru a patrunde in sala de briefing a Guvernului, felina utilizeaza o mica deschidere intr-o fereastra a centrului de presa, pe unde tehnicienii televiziunilor isi trag cablurile de transmisie.

In urma cu cateva saptamani, pisica a intrat in sala de briefing chiar in timpul unei conferinte a primului-ministru, fiind evacuata rapid din incapere de angajatii de la Guvern.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.