O solicitare a unei asociatii de vanatoare, aprobata „in regim de urgenta”

0
364

Consilierul Claudiu Cristea s-a declarat ieri, in sedinta extraordinara a CLM, impotriva „urgentelor” introduse pe ordinea de zi. Este vorba despre o solicitare a unei asociatii pentru acordul de a primi in gestiune fondul cinegetic de pe terenurile primariei aflate intre Aradul Nou si limita cu judetul Timis. Proiectul a fost introdus pe ordinea de zi chiar inainte de inceperea sedintei, fapt care l-a deranjat pe Cristea: „Care e urgenta? Sa intre in urmatoarea sedinta. Cer amanarea acestui proiect, ca el sa urmeze calea normala”.

Viceprimarul Levente Bognar a incercat o gluma ca raspuns la intrebarea colegului: „Se inmulteste prea mult vanatul”.

Lilioara Stepanescu, secretarul primariei, le-a explicat insa alesilor faptul ca asociatia respectiva, care se ocupa cu vanatoarea, trebuie sa depuna documentatia la Bucuresti intr-un anumit interval de timp. Daca proiectul nu ar fi fost votat vineri, atunci trebuia sa fie convocata o alta sedinta saptamana viitoare. In plus, consimtamantul cerut este impus de lege.„De-a lungul timpului am primit cereri de la oameni si sa culeaga melcii de pe pasuni”, a mai precizat Stepanescu.

Proiectul a fost adoptat ulterior cu 19 voturi „pentru” si o abtinere, a lui Claudiu Cristea.

La solicitarea lui Marian Melinte, in deschiderea sedintei s-a tinut un moment de reculegere in memoria celui care a fost Adrian Paunescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.