O ursoaica cu pui e vanata dupa ce a sfasiat doi mistreti de la zoo

0
407

Sunt oameni care se tem sa mai iasa din casa in Targu Mures, unde o ursoaica s-a apropiat periculos de mult de oras si a sfasiat doi mistreti in gradina zoologica.
urs
Este o femela cu doi pui, spun vanatorii, si se ascunde acum intr-o padurice unde localnicii merg adeseori cu copii si unde exista si un cartier rezidential.

Autoritatile cred ca, infometat, animalul a venit din zone mai indepartate in cautare de hrana, iar acum, dupa ce a gasit-o, ar putea ataca din nou.

Animalul nu a fost vazut pana acum de nimeni. Sambata insa, unul dintre mistretii de la gradina zoologica a fost gasit mort, intr-unul dintre padocuri. A doua zi, inca unul a fost descoperit sfasiat, iar atunci ingrijitorii si-au dat seama despre ce este vorba.

Au gasit un gard rupt, iar urmele i-au facut sa creada ca au de-a face cu o ursoaica, insotita de doi pui. Cum padurea din care a venit este considerata de localnici ca un parc al orasului, a fost data alarma si au fost chemati in zona politisti, jandarmi si vanatori.

Politistii au incercat mai intai sa ii gaseasca pe cei care iesisera la plimbare in padurea Cornesti, de la marginea orasului, si sa ii avertizaze. E unul dintre locurile de agrement preferate de localnici.

Vanatorii cred ca, la noapte, ursoaica va cauta iar mancare. Au pus momeli la zoo si o asteapta cu pusti cu tranchilizant.

Sursa: Stirile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.