Opt delfini au venit in portul Constanta dupa hrana

0
371

Potrivit reprezentatilor Oceanic Club, mamiferele ar putea sa mai stea o perioada in acvatoriul portului avand in vedere conditiile prielnice de capturare a hranei din acest sector.delfini in port

Opt delfini au ajuns, in ultimele zile, in acvatoriul Portului Constanta, in cautare de hrana. Reprezentantii Oceanic Club au adresat un apel echipajelor navelor care opreaza in zona sa aiba grija sa nu raneasca mamiferele.

„In cursul ultimelor trei zile, echipa de monitorizare Oceanic-Club din cadrul programului „Delfinii in criza!” au inregistrat prezenta a opt exemplare de delfini, din specia Tursiops truncatus si Phocoena phocoena, la intrarea in acvatoriul portului Constanta – zona Agigea”, a declarat Razvan Popescu Mirceni, directorul coordonator al Oceanic Club.

Acesta a spus ca, cel mai probabil, mamiferele vor mai stationa in zona cateva zile, avand in vedere conditiile prielnice de capturare a hranei din acest sector.

„Facem un apel pe aceasta cale catre echipajele navelor, pilotinelor si salandelor care opereaza in zona sa manifeste atentie sporita pentru evitarea potentialelor accidente”, a mai spus Popescu Mirceni.

O echipa mobila a Oceanic Club este pregatita sa intervina daca va fi cazul.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.