Ora Pamantului, intampinata cu mii de lumanari in Parcul Tabacarie din Constanta!

  0
  421
  Ora Pamantului: Palatul Cotroceni isi stinge luminile
  Ora Pamantului, intampinata cu mii de lumanari in Parcul Tabacarie din Constanta!
  Ora Pamantului, intampinata cu mii de lumanari in Parcul Tabacarie din Constanta!

  ONG Mare Nostrum se alatura tuturor celor care isi doresc sa ajute natura si va invita sa sarbatorim impreuna Ora Pamantului, sambata, 29 martie 2014, in Parcul Tabacarie, zona restaurantului “La Cetate”, la ora 20:30 – 21:30

  Vor fi aprinse mii de lumanari, dedicate unei seri “eco”. Sunteti invitati sa aduceti becurile uzate, deoarece se va organiza si o tombola de becuri.

  Ora Pamantului – Earth Hour – este un eveniment international, organizat in ultima sambata a lunii martie a fiecarui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrica fata de problema dioxidului de carbon emis in atmosfera la producerea energiei electrice.

  Ora Pamantului consta in stingerea luminii si oprirea aparatelor electrocasnice neesentiale timp de o ora, in mod voluntar, atat de catre consumatorii individuali cat si de catre institutii si unitati economice.

  Din ce in ce mai raspandit, acest fenomen global nu numai ca ajuta mediul incojurator si contribuie la cresterea nivelului de constientizare fata de problemele cu care se confrunta societatea noastra, ci si promoveaza unitatea si cooperarea maselor de oameni pentru un scop comun. Astfel de evenimente sunt indispensabile daca speram ca in viitor sa reusim a solutiona probleme majore cotidiene care ne afecteaza pe toti zi de zi, lucrand impreuna.

  Obiectivul Orei Pamantului este acela de a reuni eforturile organizatiilor, companiilor si a persoanelor din toate colturile lumii in ideea de a asigura o dezvoltare durabila a societatii, educatia tinerilor pentru un viitor mai bun si promovarea unei mentalitati orientate catre satisfacerea nevoilor actuale ale populatiei, utilizand in mod responsabil resursele disponibile, fara a pune in pericol dezvoltarea generatiilor viitoare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.