Cel mai mare orfelinat pentru elefanti din Sri Lanka a organizat cel mai mare botez al elefantilor

Cel mai mare orfelinat pentru elefanti din Sri Lanka a organizat cel mai mare botez al elefantilor

Cel mai mare orfelinat pentru elefanti din Sri Lanka a organizat cel mai mare botez al elefantilor din istoria adapostului, dand nume unui numar de 15 elefantei nascuti in captivitate.

Treisprezece pui nascuti anul trecut si doi nascuti in 2010 au primit nume alese din miile de sugestii ale vizitatorilor de la orfelinatul Pinnawala, a spus directorul institutiei, Nihal Senartne.

„Un astrolog a analizat ora nasterii fiecarui elefant, apoi a decis prima litera a numelui lor in functie de horoscop. Literele norocoase au fost facute publice si vizitatorii au sugerat nume in functie de ele” a mai declarat el pentru AFP.

Ceremonia care a avut loc duminica nu a fost nicidecum prima a orfelinatului, o mare atractie turistica, dar a fost cea mai mare. Doi pui au primit numele de Trinky si Elvina, iar ceilalti au primit nume populare in Sri Lanka, inclusiv Mangala (insemnand ceremonial), Singithi (micut) si Ahinsa (inocent).

Pinnawala a fost deschis in 175 si are grija de 83 de elefanti, cei mai multi abandonati sau separati de turmele lor cand erau pui.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,177FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente