Organic Romania – Intanire Internationala privind Piata de Produse Ecologice

0
425
Organic Romania
Organic Romania
Organic Romania
Organic Romania

Dupa o intalnire ce a avut mare succes la Bucuresti, EkoConnect si partenerii sai vor organiza a doua intalnire pe tematica marketingului pentru companiile si expertii din sectorul ecologic anul acesta la Sibiu, Romania, pe 22 si 23 noiembrie ecologice si partenerii de afaceri din tarile vecine si Europa de Vest.

Aditional, agricultorii vor face cunostinta cu noi strategii de a ajunge la consumatori si companii conventionale, vor obtine o imagine de ansamblu asupra pietei organice si vor afla despre posibilitatile constituirii unei afaceri ecologice. „Organic Romania va ilustra si consolida relatia dintre companiile ecologice romanesti. Evenimentul va fi o mare sansa pentru nou-veniti si partenerii straini 2010.

Sunteti interesati de piata de produse ecologice in Romania? Sunteti in cautare de noi parteneri si clienti ? Sau doriti sa aflati noutati despre strategiile de dezvoltare a afacerilor ecologice si sa invatati exemple de succes? Doriti sa utilizati avantajele pietei de Produse Ecologice care este in crestere si in Romania? Acest eveniment este menit sa aduca noi informatii la nivel inalt si sa fie o sursa de „know how” pentru oamenii implicati in afacerile ecologice si sa fie un loc favorabil pentru a intalni parteneri-cheie din Romania si alte tari europene. Inregistrati-va acum in calitate de participant sau ultilizati acest eveniment pentru a prezenta produsele si serviciile Dvs in zona de expozitie.

In zona de expozitie, paralel cu conferinta, companiile ecologice isi vor prezenta produsele si serviciile. Evenimentul este organizat de EkoConnect – Centrul International pentru Agricultura Ecologica din Europa Centrala si de Est, care este, de asemenea, organizatorul evenimentului anual binecunoscut Organic Marketing Forum in Varsovia. Parteneri al acestui proiect sunt Fundatia Olandeza Avalon, Federatia Nationala Romana de Agricultura Ecologica FNAE, asociatiile EcoR Partner si Eco Ruralis, Asociatia Bio-Romania. Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri este patronul evenimentului.

Organic Romania va avea loc in orasul Sibiu, in incinta Hotelului Continental Forum. Conferinta se va desfasura in limbile romana si engleza. Inregistrarea este acum deschisa pana in 10 noiembrie. Vizitatorii pot asista la eveniment fara inregistrare in limitele locurilor libere. Programul, procedura de inregistrare si mai multe informatii sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.