Organizatie de voluntariat? Inscrie-te la Targul de voluntariat Brasov!

  0
  371
  Organizație de voluntariat? Înscrie-te la Târgul de voluntariat Brașov!
  Organizatie de voluntariat? Inscrie-te la Targul de voluntariat Brasov!
  Organizatie de voluntariat? Inscrie-te la Targul de voluntariat Brasov!

  Te asteptam la Targul de voluntariat Brasov, editia a IV-a, care va avea loc in 17 mai, intre orele 10-16, la Biblioteca Judeteana G. Baritiu.

  Daca esti voluntar sau interesat de voluntariat, Targul este singurul eveniment judetean care aduce laolalta organizatii si institutii care ofera plasamente locale de voluntariat in proiecte comunitare. De asemenea poti afla mai multe despre voluntariatul european sau poti “testa” ce inseamna voluntariatul participand la ateliere, demonstratii, prezentari.

  Daca esti organizatie sau institutie care lucreaza cu voluntari, ai ocazia sa iti promovezi oferta de voluntariat, printr-un stand propriu, prin activitati demonstrative si printr-o prezentare de 10 minute. De asemenea anul acesta organizam pentru tine si o bursa de parteneriate, unde poti propune proiecte comune sau poti oferi resurse. Inscrie-te pana in 12 mai, pe supervoluntari.ro/voluntariatbrasov, completand formularul care se afla pe pagina editiei a IV-a.

  Targul de voluntariat Brasov este un eveniment organizat de Asociatia Colors si Reteaua CAN, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana G. Baritiu, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov, Inspectoratul Scolar Judetean Brasov. Sponsor: Zizin. Parteneri media: Newsbv.ro, 24 FUN Brasov.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.