Organizatiile ecologiste din Brasov au plantat sute de salcami

Campania Romania prinde Radacini a starnit spiritul civic in mai multe colturi ale tarii. Sute de voluntari au plantat sambata salcami in mai multe localitati. Cei mai fericiti au fost copiii, care astfel si-au asigurat un aer mai curat pentru viitor.
plantare brasov
In Bistrita Nasaud voluntarii au plantat aproape zece mii de puieti in mai multe zone defrisate. Puietii au fost plantati de peste 300 de voluntari de la scolile din judet, dar si membri ai organizatiilor ecologice.

Si in Brasov s-au mobilizat oamenii. La indemnul unei organizatii ecologiste, peste 200 de voluntari au plantat o perdea de salcami de-a lungul unei sosele.

La Rasnov primaria a hotarat sa readuca culoarea in cetate asa ca a plantat cateva mii de trandafiri. Copiii au putut sa-si boteze trandafirii. Autoritatile spera ca astfel Rasnovul, pe vremuri Rosenau, adica „Valea Trandafirilor”, isi va recapata renumele de altadata.

La Uivar, in judetul Timis au fost plantati 30 de mii de puieti de stejar si frasin. La actiune a participat si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu. Nici Roberta Anastase n-a stat acasa azi, a plantat pini intr-un parc din Ploiesti.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *