Pantofi din ziare reciclate

0
508

Mormanele de publicatii care se strang saptamanal in casa i-au dat o idee profitabila. Un designer taiwanez confectioneaza genti si incaltaminte din maculatura. Desi au un pret cam piperat, produsele lui Colin Lin fac furori in randul ecologistilor din China, din Europa si din Statele Unite ale Americii.pantofi din ziare

Designerul taiwanez in varsta de 50 de ani gandeste articole numai bune pentru clientii sai innebuniti dupa noua moda eco. Colin Lin a reusit sa vanda pana acum peste 4.000 de perechi de pantofi din ziare reciclate.

Pantofii si gentile lui Lin se remarca pe rafturi prin culorile fotografiilor si titlurilor din publicatiile vechi.

Procesul de fabricatie e lung si costisitor, din acest motiv pretul unei perechi de pantofi ajungand pana la 150 de dolari, iar cel al unei genti in jur de 250 de dolari.

Firma lui Colin Lin comercializeaza de mai multi ani produse „prietenoase” cu mediul. In timp, pielea animalelor a fost inlocuita cu rafia si cu pielea de peste. Afacerea designerului taiwanez in domeniul producerii articolelor de incaltaminte are o vechime mai mare de 26 de ani.

Pentru a promova salvarea animalelor din a caror piele se fabrica incaltaminte sau articole vestimentare, Lin ii incurajeaza si pe ceilalti producatori sa fie mai originali in abordarea noilor colectii.

„Nu e necesar sa omoram animale pentru asta. Haideti sa devenim mai creativi si sa facem alte conexiuni cand vine vorba de moda”, spune Lin.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.