Parohia Toma Cozma din Iasi invata tinerii mersul pe bicicleta

In continuarea activitatilor recreative organizate gratuit pentru tinerii interesati, Parohia Toma Cozma din Iasi va desfasura in perioada 19-20 iulie incepand cu ora 16.00, repetitii pentru toti cei interesati sa invete sau sa isi reaminteasca mersul pe bicicleta.

Prin sprijinul firmei Bioma Agro Ecology Co – cu o vasta experienta in domeniul cercetarii si productiei ecologice – vor fi puse biciclete la dispozitia tuturor tinerilor care vor dori sa participe, acestia primind si consilierea necesara.

Tinerii cer intotdeauna binecuvantarea Prea Cucernicului Parinte Paroh Mihai Margineanu pentru organizarea actiunilor lor

Sunt recunoscute avantajele multiple ale mersului pe bicicleta, contribuind la imbunatatirea mediului inconjurator prin reducerea gradului de poluare si a calitatii vietii umane, fiind benefic oricui, indiferent de varsta. Spre deosebire de jogging, acest sport este un tip de miscare care poate fi practicat toata viata, la aproape acelasi nivel de intensitate. Pedalatul asigura o buna functionare a inimii, asadar o ameliorare a circulatiei periferice, o imbunatatire a metabolismului si a oxigenarii organismului.
De asemenea, mersul pe bicicleta clasica este mult mai eficient decat cel pe bicicleta din sala de sport. Prin cresterea activitatii musculare, scade hipertensiunea, colesterolul si glicemia. Pe langa relaxare, mersul pe bicicleta asigura arderea caloriilor, asadar mentine greutatea corporala. De asemenea, pedalatul in aer liber, prin vant, soare, asigura o crestere a imunitatii organismului. Prin transpiratie se elimina toxinele. Parohia Toma Cozma din Iasi este deschisa pentru colaborari ziditoare si pentru propuneri novatoare, lansand invitatie catre toti cei interesati. Detalii si informatii in acest sens, puteti obtine oricand de la Secretarul de redactie al revistei parohiale “Credinta si fapta”, tel. 0741 706 602. Ne bucura intotdeauna entuziasmul tinerilor in organizarea multor actiuni si in implicarea cat mai activa in viitoarele proiecte pe care ni le propunem.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente