Partidul National al Mediului are deja 15 filiale in toata tara

Partidul National al Mediului are deja 15 filiale in toata tara
Partidul National al Mediului are deja 15 filiale in toata tara

Partidul National al Mediului este, potrivit paginii de Facebook a acestuia, “un partid de centru, tanar, care doreste promovarea unor politici de mediu pentru dezvoltarea durabila a Romaniei si pentru imbunatatirea nivelului de trai al romanilor”

„Acest partid a aparut pentru a unifica ideologia ecologica din Romania. Am fost acuzati ca vrem sa divizam partea ecologica din politica, dar noi vrem sa il unim. PNM este format din fosti membrii ai Partidului Verde si ai Partidului Ecologist care nu au iesit niciodata in fata presei ci doar au iesit in strada pentru a trage semnale de alarma asupra problemelor ecologice din tara” a spus Andrei Dumitrica, presedintele interimar PNM Arges.

Formatiunea politica are sediul central la Brasov, iar in acest moment detine 15 filiale in toata tara.

Andrei Dumitrica, vicepresedinte PNM: Acest partid a aparut intrucat e nevoie de un partid nou, in afara “sistemului politic actual”, neaservit intereselor unor sponsori obscuri, unde patriotismul sa fie o obligatie nu o declaratie, care sa uneasca romanii care isi doresc nu numai promisiuni de campanie dar un mediu curat, o viata sanatoasa, o economie dezvoltata durabil si o politica in interesul lor.

Referitor la demisia lui Remus Cernea din functia de presedinte al Partidului Verde, PNM publica pe Facebook urmatoarea declaratie:

“Pe 22 nov 2013 s-a judecat (dupa amanari de aproape un an) procesul intentat lui Remus Cernea & acoltilor sai de catre mai multe filiale ale Partidului Verde. Mentionam ca o mare parte din aceste filiale (alaturi de filiale ale PER) au sustinut crearea PNM ca o platforma noua, curata, unde ecologistii din cele 2 partide + ONG-uri sa poata construi o platforma comuna.

Dupa aceasta infatisare Remus Cernea a realizat nu numai ca abuzurile savarsite de el in cadrul PV nu mai pot continua, dar vor fi si consecinte de natura penala, riscand sa isi piarda si fotoliul de demnitar (pentru care a sacrificat si compromis chiar ideea de ecologie).

Pentru cei care nu cunosc Remus Cernea a ajuns „presedinte” al PV in urma unor jocuri de culise (impreuna cu PSD-istii Ovidui Iane si Silviu Dumitru) falsificand documente, mintind, intimidand si excluzand din partid in mod ilegal aproape toti membrii care l-au contestat. Oricat de mult ii place sa se auda la televizor vorbind despre dialog, toleranta si valori democratice nu a reusit sa demonstreze ca si el crede in aceste valori, stropul de putere cu care s-a imbatat demonstrandu-i „calitatile” de tiran, narcisist si nepasator la cei din jur.

Si, la fel ca si acum cativa ani cand a fost dat afara din partid pentru grave derapaje, acum „prezidentiabilul” Cernea isi declara imediat demisia, spunand ca… prefere sa plece.

Haideti de acum sa nu mai vorbim despre Cernea, tomberonul politicii nefiind un subiect interesant si nici productiv. Haideti, dragi colegi Verzi si Ecologisti, sa continuam curatenia de toamna, sa indepartam uscaturile cocotate la varf prin mijloace imorale, si sa realizam, pentru prima oara in Romania, MAREA UNIUNE A TUTUROR ECOLOGISTILOR DE CARACTER! ROMANIA ARE NEVOIE DE NOI!”

 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente