Partidul Verde a fuzionat cu Miscarea Verzilor Democrati Agrarieni (MVDA), noua conducere este formata din Remus Cernea si Ovidiu Iane

Partidul Verde a fuzionat cu Miscarea Verzilor Democrati Agrarieni (MVDA), noua conducere este formata din Remus Cernea si Ovidiu Iane

Ca urmare a comasarii, noua structura politica va pastra denumirea de “Partidul Verde” iar conducerea de varf ii are in componenta pe urmatorii: Presedinte – Remus Cernea, Presedinte Executiv – Ovidiu Iane, Secretar General – Silviu Dumitru, Prim-vicepresedinti: Georgeta Ionescu si Horatiu Ionescu.

Maine va fi facuta public prima initiativa legislativa a Verzilor in Parlamentul Romaniei. De asemenea, vor fi oferite detalii privind structura de conducere aleasa la Congresul Extraordinar de comasare prin absorbtie dintre Partidul Verde si Miscarea Verzilor-Democrati Agrarieni.

Maramuresul isi are oamenii sai in cadrul structurii nationale de conducere a Partidului Verde, partid care in acest final de saptamana a avut un Congres Extraordinar impreuna cu agrarienii. Cele doua partide au fuzionat, iar actuala conducere a PV este alcatuita din Remus Cernea si Ovidiu Iane.

Cu aceasta ocazie, viceprimarul din Borsa, Sorin Timis a fost ales vicepresedinte al PV la nivel national dupa fuziunea cu agrarienii. Din Maramures au fost prezenti la Palatul Parlamentului un numar de 10 delegati, printre care si presedintele PV MM, dar si vicele din Borsa.

Daca initial s-a anuntat ca va fi luata in discutie o posibila colaborare cu PSD-ul, in cele din urma acest subiect a fost abandonat. Potrivit declaratiilor facute de catre presedinte Partidului Verde Maramures, Vasile Tivadar, Partidul Verde va avea acum 2 parlamentari, pe Ovidiu Iane si pe Remus Cernea.

Obiectivul PV MM il reprezinta acum consolidarea organizatiilor locale a PV, construirea altora noi, dar si atragerea cat mai multor membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *