Partidul Verde despre decizia PDL de a-si schimba culoarea electorala in verde

  0
  370
  Verzii, supăraţi pe Remus Cernea
  Partidul Verde despre decizia PDL de a-si schimba culoarea electorala in verde

  Partidul Verde a transmis un comunicat de presa in care declara urmatoarele: „Criza prin care trece PDL este una profunda si ireversibila. Disperarea democrat-liberalilor se poate observa si din tactica electorala adoptata de conducerea PDL Bucuresti: culoarea propusa de Elena Udrea pentru a impacheta promisiunile pdl-iste din campania electorala din capitala este culoarea verde.

  Partidul Verde, membru al Verzilor Europeni (European Green Party), considera ca acest gest fatarnic denota josnicia conducerii PD. Folosirea culorii verzi are drept scop sa induca alegatorii bucuresteni in eroare. Respingem categoric orice asociere cu partidul Presedintelui Romaniei care sustine interesele Chevron si RMGC. Mesajul nostru catre Elena Udrea este urmatorul: nici macar culoarea verde nu va ajuta sa mai convingeti pe cineva!

  Partidul Verde stia inca de la infiintarea sa din 2006 ca verdele “este o culoare care semnifica tinerete, forta, este o culoare luminoasa care arata deschiderea pe care noi o avem pentru bucuresteni, este o culoare calda, prietenoasa” si nu era nevoie ca Elena Udrea sa ne-o repete. Partidul Verde nu are nevoie de campanie pentru culoarea verde nici din partea Elenei Udrea, nici a lui Silviu Prigoana, nici a lui Emil Boc, nici a altui membru PDL.

  Partidul Verde condamna gestul PDL-ului prin care acest partid continua practicile sale cameleonice: noi nu uitam ca PD a virat fara mustrare de constiinta ideologica de la socialisti la populari. Acest partid nu are coloana vertebrala doctrinara, iar Verzii din Romania refuza sa se asocieze atat cu PDL-ul portocaliu, cat si cu PSD-ul rosu al fostilor comunisti”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.