Pastele a trecut. Cine strange gunoiul?

Pastele a trecut. Cine strange gunoiul?

Imprejurimile Galatiului sunt pline de pet-uri, caserole, pahare si tacamuri din plastic aruncate de galatenii care nu s-au mai obosit sa stranga gunoaiele dupa ce au petrecut la iarba verde de Pasti. Lacul Partidului arata ca o groapa de gunoi, iar paraiasul care curge in zona este plin pana la refuz de resturi menajere.

Galatenii au iesit si in acest an in numar mare la iarba verde pentru un gratar.

Dupa ce au plecat, au lasat in urma un adevarat dezastru. Tacamuri de unica folosinta, pet-uri, hartii si in general orice nu le-a mai trebuit petrecaretilor a fost aruncat in iarba.

Zona verde din vecinatatea hypermarketului Real era si ieri plina de cupluri iesite la picnic. Oamenii ne-au declarat ca au gasit gunoaiele cand si-au intins gratarele ieri dimineata, insa cert e ca nu au facut nimic pentru a strange mizeria.

Nu acelasi lucru se poate spune despre Padurea Garboavele, unde administratorii zonei de agrement au reusit in doar cateva ore sa stranga toate gunoaiele aruncate de vizitatori a doua zi de Pasti.

Nici macar o singura hartie sau pet nu am gasit pe jos in padure, ceea ce demonstreaza ca se poate pastra curatenia, daca se doreste acest lucru.

De departe, cea mai mizerabila zona din imprejurimile Galatiului este Lacul Partidului. Vorbim de zona din vecinatatea spatiului de agrement, unde galatenii iesiti la picnic parca au concurat pentru a umple orice petic de iarba cu gunoaie.

Situatia este grava pentru ca paraiasul din zona a fost umplut pana la refuz de pet-uri si resturi menajere si nimeni nu pare interesat sa stranga gunoiul.

Galatenii care au iesit in a doua zi de Pasti au preferat sa gaseasca zone de verdeata printre mormanele de gunoaie si nu au parut prea deranjati de mirosul pestilential degajat de acestea. Nu se stie cand pet-urile si celelalte resturi menajere vor fi ridicate din zona, dar cert este ca daca galatenii vor continua sa arunce gunoaie in zona Lacului Partidului, in curand nu va fi mai fi nicio deosebire intrea aceasta si o groapa de gunoi.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,546FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente