Patru barbati sunt cercetati pentru braconaj, dupa ce au impuscat un caprior

0
292
Primar gălăţean, cercetat după ce a fost prins la braconaj
Patru barbati sunt cercetati pentru braconaj, dupa ce au impuscat un caprior

Patru barbati sunt cercetati de politistii din cadrul Politiei Orasului Talmaciu pentru braconaj cinegetic, dupa ce asupra lor a fost gasit un caprior impuscat ilegal.

In seara zilei de marti, politistii au oprit in Talmacel, pentru control, un autoturism in care au fost identificati V. Stefan (39 de ani, domiciliat in municipiul Sibiu), conducator al autoturismului si pasagerul D. Simion, in varsta de 43 de ani, domiciliat in localitatea Sadu.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost identificate pe bancheta din spate, doua arme de vanatoare si craniul caprior.

Extinzand cercetarile, politistii au stabilit faptul ca la comiterea infractiunii de braconaj cinegetic au mai participat T. Nicolae (49 de ani, domiciliat in localitatea Talmacel) si N. Toader (34 de ani, domiciliat in localitatea Talmacel) , in casa caruia a fost gasit capriorul eviscerat si blana acestuia.

Cercetarile sunt continuate de politistii din cadrul Politiei Orasului Talmaciu si Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Sibiu sub aspectul savarsirii infractiunii de braconaj cinegetic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.