Patru tone de deseuri electrice, colectate in Gorj

In cadrul celei de-a patra editii a Campaniei Marea Debarasare, reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) Gorj au colectat o cantitate dubla fata de editia din octombrie: patru tone de deseuri electrice si electrocasnice (DEE-uri) au fost adunate din patru comune si din localitatile urbane ale judetului.
deseuri electronice
Cetatenii din Balesti, Dragutesti, Turburea si Scoarta au scos la porti electronicele vechi pe care le aveau depozitate prin gospodarii. „Evenimentul s-a desfasurat pe tipicul editiilor anterioare: cetatenii au scos in fata locuintei deseurile de echipamente electrice si electronice, iar autoritatile publice locale, prin operatorii de salubritate sau alti operatori economici, le-au colectat si le-au transportat la punctele special amenajate. Am mers in patru comune si am strans patru tone de deseuri, adica dublu fata de editia din luna octombrie. Data viitoare, vom adauga si localitatile Pestisani, Musetesti, Telesti”, a precizat Gheorghe Fometescu, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Gorj.

Peste 1.950 de kilograme de deseuri electrice si electrocasnice s-au strans in judetul Gorj in prima sambata a lunii octombrie. Atunci, in municipiul Targu Jiu au fost adunate de la cetateni doar 680 de kilograme de deseuri electrice si electrocasnice, iar la Turceni, Bumbesti-Jiu si Motru s-au strans intre 200 si 300 de kilograme.

Sursa: Gazeta de Sud

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente