Pe 15 august 2009 bucurestenii sunt invitati sa colecteze selectiv dozele din aluminiu

0
473

doze_de_aluminiu2.jpgAsociatiile EcoAssist si ALUCRO, organizatorii evenimentului, ii asteapta pe toti cei interesati in Parcul Tineretului, la intrarea dinspre liceul Sincai, intre orele 18:00 – 21:00.

Bucurestenii sunt invitati sa opreasca dozele din aluminiu dupa consumarea continutului si sa vina cu cel putin 25 de doze in Parcul Tineretului. Aceasta reprezinta cantitatea minima pentru a se inscrie la tombola MAREA RE-DOZARE!
MAREA REDOZARE este primul dintr-o serie de evenimente, pregatite pentru 2009, realizata de EcoAssist si ALUCRO.Sponsori : CanPack Romania , EAA – Asociatia Europeana a Aluminiului si AMEP AMERICAN PACKAGING .

MAREA REDOZARE are drept obiectiv informarea si constientizarea cetatenilor cu privire la utilizarea eficienta a resurselor naturale, aluminiul fiind 100% reciclabil. Prin initiativa organizatorilor se doreste protejarea mediului inconjurator, economisirea resurselor si energiei, in beneficiul nostru si al generatiilor viitoare.
ATENTIE ! Dozele marcate ALU sunt singurele doze din aluminiu. Conservele de peste, pateu, bulion, porumb, mazare, etc. (marcate ACC, FE) nu sunt realizate din aluminiu si nu vor fi primite in cadrul acestui eveniment!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.