Pe marginea DJ106 din judetul Sibiu zac tone de moloz si deseuri

0
518

Tone de moloz zac la marginea unui drum judetean din Sibiu. Localnicii spun ca noaptea vin si descarca mormane de deseuri camioane ale firmelor de constructii. Culmea este ca, la nici 200 de metri se afla o rampa de gunoi autorizata.Judetul Sibiu

Dealul Vaii a devenit in ultimii ani o imensa groapa de gunoi, preferata de cei care trebuie sa scape de deseurile din constructii. Mormane de moloz, resturi de caramizi si tevi, toate zac la marginea drumului judetean din comuna Selimbar.

Primaria a curatat de doua ori anul acesta zona, insa molozul a reaparut in doar cateva zile. Cei care arunca deseurile pe Dealul Vaii profita de faptul ca drumul are multe serpentine si se pot strecura aproape nevazuti.

„Anul trecut au fost inregistrate doar doua cazuri care au fost sanctionate”, a declarat Ciprian Simulescu, comisar Garda de Mediu, Sibiu.

O groapa de gunoi ecologica se afla foarte aproape de mormanele de deseuri aruncate la marginea drumului. Aici, depozitarea este gratuita pentru cantitati mai mici de 3 tone, iar taxa pentru un camion de 12 tone este de 50 de lei.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.