Pentru a lasa pamantul sa respire, in Timisoara se stinge lumina!

ora pamantuluiTu ce faci pe 28 martie 2009 la ora 20:30? Stingi lumina, ar trebui sa vina raspunsul!
Liderul trupei Sistem a fost numit ambasador al evenimentului Earth Hour in tara noastra. Prin bloggul sau, Zoli Toth a dat sfoara in tara despre eveniment, ba mai mult el si-a invitat prietenii, colegii, cunostintele sa se alature acestui proiect. Cum? „Dati vestea mai departe, vorbiti cu toate cunostiintele care pot influenta pozitiv acest eveniment” precizeaza timisoreanul Zoli Toth.
„Am avut onoarea sa accept din partea WWF Romania propunerea de a deveni ambasador al acestui eveniment care atrage atentia asupra incalzirii globale, acesta implicand in acest an un miliard de persoane din intreaga lume”, declara muzicianul care adauga ca la Timisoara acest eveniment se va petrece sambata, 28 martie la ora 20.30!
E un eveniment mondial, o campanie care se va derula pentru prima data si in tara noastra! Oameni si institutii de pe tot globul se vor uni pentru a stinge luminile in 60 de tari si 1000 de orase.
„Vom stinge luminile in cladiri emblematice din capitala si din alte 5 orase: Timisoara, Iasi, Brasov, Botosani si Tulcea. Vom lasa Pamantul sa respire!”, explica Toth.
Concret rolul sau este acela de a mediatiza aceasta actiune. Alaturi de liderul Sistem, in aceasta campanie au mai fost numiti Robin Barnett, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti si Daciana Sarbu.
Zoli asteapta propuneri si sugestii pe www.ZoliToth.ro . Fondata in 1961, WWF este una dintre cele mai mari si eficiente organizatii internationale independente care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii, avand 5 milioane de sustinatori in toata lumea si o retea activa in peste 100 de tari

Autor: Ani Giurca
Sursa: www.ZoliToth.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *