Perchezitii domiciliare la hotii de paduri din Vrancea

Tranzactiile ilegale cu lemn au intrat sub lupa oamenilor legii

Politisti de la ordine publica, investigatii criminale, investigarea fraudelor, interventie rapida si jandarmi, cu sprijinul ofieterilor D.G.I.P.I. si sub coorodnarea procurorilor Parchetelor Locale Focsani si Buzau au efectuat astazi 12 perchezitii domiciliare , dintre care doua in Focsani, doua in Panciu, una in Odobesti, una in Brosteni si sase in Campuri, in cadrul mai multor dosare privind taieri ilegale de arbori.

Investigatiile vizeaza solutionarea unor cazuri privind taieri ilegale de arbori, folosirea unor instrumente de marcat falsificate si sustragerea de la plata impozitelor la bugetul consolidat de stat, prin neinregistrarea veniturilor sau diminuarea veniturilor reale rezultate din activitatile economice desfasurate.

„In urma perchezitiilor au fost gasite si ridicate mai multe documente contabile si extracontabile, un instrument de marcat falsificat si suma de 11.000 de lei.Concomitent cu perchezitiile din judetul Vrancea, s-au mai desfasurat activitati similare in judetele Buzau si Brasov. Mai multe persoane au fost audiate de politisti si urmeaza, ca in cursul zilei de astazi, sa se dispuna masurile procedurale ce se impun”, a precizat insp. pr. Bogdan Toader, purtator de cuvant al IPJ Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *