Perchezi?ii în zona Parcului Natural Balta Mic? a Br?ilei
Perchezitii in zona Parcului Natural Balta Mica a Brailei
Perchezitii in zona Parcului Natural Balta Mica a Brailei

Trei persoane au dosar penal pentru detinere ilegala de unelte de pescuit comercial

In ziua de luni, 24 noiembrie 2014, intre orele 14:00 – 18:00, lucratori de la Politia Orasului Insuratei, de la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru si din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, sprijiniti de reprezentanti ai Parcului Natural Balta Mica a Brailei, au efectuat doua perchezitii pentru depistarea braconierilor piscicoli.

Astfel, oamenii legii au purces in comuna Bertestii de Jos, la domiciliul localnicului Gheorghe B., in varsta de 67 de ani si la un amplasament construit pe malul Bratului Manusoaia al Dunarii (in Parcul Natural Balta Mica a Brailei), apartinand brailenilor Alin C., de 28 de ani, si Catalin C., de 31 de ani.

La domiciliul barbatului din Bertesti, politistii au gasit un prostovol pe care suspectul nu era autorizat sa-l detina, iar la amplasamanetul din Balta Mica a Brailei au identificat patru plase de napatca, cu piesele componente, care au fost ridicate in vederea confiscarii.

Tuturor celor depistati li s-a intocmit dosar penal, pentru detinerea de catre persoane neautorizate a altor tipuri de unelte de pescuit comercial, potrivit prevederilor art. 64. lit. i din OUG nr. 23/2008

privind pescuitul si acvacultura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here