Perchezitii la mai multi braconieri din Maramures

0
493
Ac?iune de amploare a poli?i?tilor, care au controlat fondurile de vân?toare din 16 jude?e
Perchezitii la mai multi braconieri din Maramures
Perchezitii la mai multi braconieri din Maramures
Perchezitii la mai multi braconieri din Maramures

Politistii maramureseni au efectuat patru perchezitii domiciliare la persoane banuite de braconaj cinegetic. Au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, trofee de vanatoare, arme, munitii si obiecte pirotehnice.

La data de 20 mai, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul I.P.J. Maramures au efectuat patru perchezitii domiciliare la locuintele a doi barbati, din localitatea Valenii Lapusului, banuiti de braconaj cinegetic si detinere ilegala de arme si munitii.

In urma perchezitiilor, politistii au identificat si ridicat o arma de vanatoare cu glont cu doua incarcatoare aferente, o arma neletala, de tir sportiv, cu aer comprimat, 81 de cartuse de vanatoare, 43 de pelete (alice) pentru vanatoare, 74 de articole pirotehnice, mai multe trofee, piei de vanat si un recipient de plastic cu pulbere pentru confectionarea cartuselor de vanatoare.

Din primele verificari a reiesit faptul ca cei doi barbati nu aveau autorizatii pentru detinere, port sau uz de arme si munitii.
Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si nerespectarea regimului materiilor explozive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.