Perimetrul minier dintre Vulcan si Lupeni intra in ecologizare

  0
  479
  Perimetrul minier dintre Vulcan ?i Lupeni intr? în ecologizare
  Perimetrul minier dintre Vulcan şi Lupeni intră în ecologizare
  Perimetrul minier dintre Vulcan si Lupeni intra in ecologizare
  Perimetrul minier dintre Vulcan si Lupeni intra in ecologizare

  Teren numai bun pentru demararea unor afaceri

  Fostele preparatii mineresti ar putea sa ajunga pe mana investitorilor. Asta spera toti primarii din Valea Jiului, care cauta sa finalizeze odata proiectele de ecologizare si sa gaseasca oamenii potriviti pentru a crea noi locuri de munca.

  Ecologizarea perimetrului dintre Vulcan si Lupeni, locul in care candva a fost o preparatie a carbunelui, ramane prioritatea edililor de la Lupeni.

  Va fi pregatit pentru investitori

  Asta recunoaste si primarul municipiului, Cornel Resmerita, care sustine ca terenul se preteaza foarte bine unor investitori ce au nevoie de mult spatiu. „Eu cred ca se vor gasi investitori, pentru ca toti cei care vin cer suprafete mari de teren, care in Valea Jiului nu prea sunt. (…) Este in plan sa fie ecologizat pana in luna septembrie a acestui an, sunt si fonduri, am discutat la minister si fondurile sunt pentru ecologizare”, a declarat Cornel Resmerita.

  Odata cu acest proiect, primarul spune ca se va rezolva si o parte a infrastructurii din acel loc. „Apoi, daca ecologizam, vom reusi sa refacem si tot ce inseamna strada in Colonia Stefan, sa aranjam, sa o asfaltam si sa facem lucruri bune”, a mai adaugat Cornel Resmerita.

  Perimetrul a intrat in ecologizare la Conversmin si lucrarile vor demara in primavara acestui an, urmand ca la toamna totul sa fie gata pregatit pentru investitori.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.