Peste 1500 de copaci plantati la initiativa City Park Mall

0
329

Prima parte a proiectului, care se desfasoara in colaborare cu primaria, se va incheia la finele acestei luni.
Concretizarea acestui program se va finaliza insa in primavara anului viitor, cand alte o mie de specii de salcam, catalpa, tamarix, castan si tei vor mai fi plantati, parte dintre acestia chiar in zonele din apropierea noului centru comercial.

Potrivit directorului de marketing al Neocity Group, Andreea Hascu, personalul de specialitate al primariei a asigurat informatiile necesare privind selectia speciilor de copaci si modalitatile de plantare. Cele cinci locatii in care se va desfasura acest program de mediu sunt in Faleza Nord, pe strada Pescarilor, Parcul Poarta 6, Faleza Sud in zona strazilor Brizei si Zefirului, cartierul Poarta 6, in spatele Pietei Rosii, strada Viorelelor si in fata liceului Lucian Blaga.

Prezenti la evenimentul organizat, ieri, de catre City Park Mall, micutii de la casa de copii Fair Play au dat o mana de ajutor la plantarea puietilor. „Prin tot ceea ce facem, incercam sa respectam mediul inconjurator si sa facem ceva nou pentru a avea spatiu mai sanatos in care sa traim, atat noi, cat si copiii nostri” a declarat Nimrod Ben Ami, presedintele Neocity Group. In prezent, Romania se situeaza pe primul loc in listele proiectelor de investitii imobiliare, care se desfasoara la nivel mondial in Israel, tarile Europei centrale si de Est, Canada si Africa.

Sursa: Ziua de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.