Peste 350 de elevi au participat la Consiliul Judetean, la cursul de ecologie

  0
  327
  Peste 350 de elevi au participat la Consiliul Jude?ean, la cursul de ecologie
  Peste 350 de elevi au participat la Consiliul Judeţean, la cursul de ecologie
  Peste 350 de elevi au participat la Consiliul Judetean, la cursul de ecologie
  Peste 350 de elevi au participat la Consiliul Judetean, la cursul de ecologie

  Elevi din zece institutii de invatamant buzoiene au participat vineri la cursul de ecologie organizat de presedintele Consiliului Judetean, Cristinel Bigiu si asociatia non-guvernamentala Pro Green Terra.

  Peste 350 de tineri s-au aflat cu aceasta ocazie in sala Consiliului Judetean, evenimentul fiind finantat cu o parte din banii stransi in urma concertului sustinut de Stefan Banica la Buzau, in luna decembrie.

  Scopul acestui curs a fost de a educa copiii in spiritul protejarii naturii si al sanatatii. „In contextul actual, al incalzirii globale, al cresterii nivelului de poluare, este foarte important sa educam copiii in spiritul protejarii mediului si, pana la urma, a sanatatii lor. O dezvoltare durabila presupune tocmai grija pe care o avem cu totii fata de natura”, a declarat Cristi Bigiu.

  Cele zece scoli participante au fost Scoala Gimnaziala „Capitan Av. Mircea T. Badulescu” Buzau, Scoala Gimnaziala „Episcop Dionisie Romano” Buzau, Scoala Gimnaziala Nr. 7 Buzau, Scoala Gimnaziala Nr. 11 Buzau, Scoala Gimnaziala „Sfantul Apostol Andrei” Buzau, Scoala Gimnaziala „George Emil Palade” Buzau, Scoala Gimnaziala Ion Creanga Buzau, Scoala Gimnaziala „Nicolae Jilinschi” Vernesti, Liceul de Arta „Margareta Sterian” Buzau, Liceul Pedagogic „Spiru C. Haret” Buzau.

  „Acest proiect vine in completarea altor actiuni pe care Pro Green Terra le-a desfasurat pana acum in domeniul protectiei mediului. Ma bucur sa vad ca exista un interes in crestere fata de protejarea naturii si ma bucur ca acest mesaj ajunge la copii, pentru ca ei sunt cei care vor continua, peste ani, munca noastra de acum”, a afirmat Catalin Mandrean, presedinte – fondator al Pro Green Terra.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.