Peste un milion de oua nestantate au fost confiscate

0
278

Atentie la ouale pe care le mancati! Politia Economica a descoperit intr-un depozit al unei firme de distributie oua in valoare de peste 6 miliarde de lei vechi, care nu erau stampilate si puteau fi stantate cu o data recenta.oua nestantate

Peste un milion de oua au fost distruse, miercuri, de Politia Economica, dupa ce ele au fost descoperite nestantate intr-un depozit din Capitala.

Directorul depozitului sustine ca nu are nici o vina si a aruncat pisica in curtea celor care au produs respectivele oua.

„E vorba de o custodie de oua, pana intr-un milion, care au venit din greseala nestampilate si se returneaza catre furnizorii care le-au trimis. Le aveam de trei zile”, a declarat directorul firmei de distributie oua, Gheorghe Cojocaru.

Cum firma se ocupa doar cu distributia oualor, iar legea prevede ca acestea sa fie stantate in momentul in care pleaca de la producator, Politia a decis ca repective produse avicole sa fie distruse, si nu returnate producatorului.

Ouale aveau o valoare de piata de peste sase miliarde de lei vechi.

Pe langa cele un milion de oua nestampilate, Politia a mai descoperit si o masina de stantat oua la depozitul care alimenta cu produse avicole inclusiv doua supermarketuri.

„In urma cercetarilor pe care colegii mei le-au facut, a fost gasita si masina de stantat aceste oua, ea este fotografiata, iar aceste fotografii sunt judiciare si vor face parte din cercetare”, afirma purtatorul de cuvant Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Masina de stantat oua a fost confiscata.

Intrebat de ce crede ca aveau un astfel de aparat, seful Serviciului Fraude din Politia Capitalei, Alexandru Ionita, a spus: „Evident, ca sa poata sa isi vanda marfa si sa stanteze ouale cu o data recenta”.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.