Pesterile din Apuseni au devenit veritabile gropi de gunoi!

Pesterile din Apuseni unice in intreaga lume isi ascund splendorile sub straturi de gunoaie, desi Uniunea Europeana ne-a virat aproape trei milioane de euro, pentru educatie ecologica.
pesteri apuseni
Speologii spun ca celor care lucreaza in acest parc natural nu le pasa de nimic. Ba mai mult ii impiedica si pe altii , sa curete grotele.

Sapate de natura in inima muntelui in sute sau poate in mii de ani, pesterile sint pline de gunoaie. Se ocupa de asta turistii care lasa in urma lor cutii goale de bere sau pet-uri. Ce-i drept in zona nu se gasesc containere in care se pot arunca resturile plastice sau alimentare.

Presedintele unei asociatii speologice din Alba acuza administratia Parcului Natural Apuseni de indiferenta. In replica, directorul parcului spune ca n-a primit niciun ban de la stat sau de la uniunea europeana. Mai mult insista ca oamenii lui fac des curatenie in pesteri.

Chiar daca este sau nu vorba despre un razboi intre speologi si conducerea Parcului Natural Apuseni, din tot acest scandal doar noi avem de pierdut. In fiecare zi raminem fara putinele atractii ale acestei tari.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *