PET-uri Pentru Cartea Recordurilor – Concurs cu premii!

PET-uri Pentru Cartea Recordurilor – Concurs cu premii!
PET-uri Pentru Cartea Recordurilor – Concurs cu premii!
PET-uri Pentru Cartea Recordurilor – Concurs cu premii!

Echipa care vrea sa duca Timisoara in Cartea Recordurilor cu Cel Mai Mare Pod Din Pet-uri Din Lume, EcoStuff Romania, lanseaza un nou concurs destinat tuturor scolilor si gradinitelor din Judetul Timis “PET-uri Pentru Cartea Recordurilor”.

Scoala sau gradinita care va aduna in perioada 19 – 31 Mai 2014 cele mai multe pet-uri va castiga un videoproiector oferit de Frigoglass, sponsor al proiectului cu.podu. Sunt acceptate pet-uri de toate marimile si culorile, curate, golite de continut, cu capac si sa nu fie turtite.

Toate pet-urile trebuie puse in saci, pe marimi (0.5L, 1L, 2L etc.), pentru fi mai usor de numarat in vederea stabilirii castigatorului.

Toate pet-urile colectate trebuie aduse in Timisoara, pe Blv. Vasile Parvan, vis-a-vis de Universitatea de Vest, la terasa La Capite, in orice zi, dar nu mai tarziu de Sambata 31 Mai, la ora 16.00. Acolo vor fi numarate si preluate de un reprezentant al EcoStuff.

Castigatorul va fi anuntat si premiul va fi oferit in 5 Iunie de Ziua Mediului. De asemenea castigatorul va fi mentionat pe panoul oficial realizat cu ocazia tentativei de dodorare a recordului actual.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne scrieti pe [email protected] sau pe pagina de Facebook a proiectului https://www.facebook.com/cu.podu.

“cu.podu” este sustinut pana in acest moment de Consiliul Judetean Timis, Primaria Municipiului Timisoara, Directia Apele Romane Banat, Capitania Portului Timisoara, Frigoglass, Retim si “La Capite”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *