Care este diferenta dintre vesela eco si cea traditionala?

Care este diferen?a dintre vesela eco ?i cea tradi?ional??
Care este diferenta dintre vesela eco si cea traditionala?
Care este diferenta dintre vesela eco si cea traditionala?

Toti membrii societatii sunt constienti de faptul ca preocuparea pentru mediul inconjurator si calitatea vietii nu este doar un moft, ci o abordare serioasa la propria lor sanatate si viitorul copiilor. Si aici nu este necesar sa se ia masuri drastice in favoarea unei „ecologizari ” totale, ci in primul rand sa ne dam seama ca trebuie sa salvam nu numai ce este in vazul tuturor, dar si ceea ce este in interior. Spre exemplu, consumul zilnic de alimente din vesela neecologica pot afecta negativ starea tractului gastro-intestinal, a pielei si chiar a sistemului nervos. Vesela ecologica are o serie de avantaje fata de cea conventionala.

In primul rand, vesela fabricata din materiale naturale, ecologice nu contin substante periculoase care ar putea afecta negativ organismul .

In al doilea rand, aceasta vesela este cel mai des facut de mana , astfel incat fiecare piesa are o parte a sufletului si starii de spirit a mesterului. In plus, fiecare element hand-made este unic.
In al treilea rand, vesela ecologica se armonizeaza perfect cu orice interior.
Si in sfarsit, constientizarea faptului ca consumul produselor alimentare se efectuiaza din vesela inofensiva ajuta la stimularea poftei de mancare si formarea obiceiurilor alimentare pozitive.

Trebuie sa mentionam, ca o parte din materiale care sunt utilizate la fabricarea veselei ecologice au proprietati benefice pentru sanatate. De exemplu, argintul si ienuparul au o actiune bactericida pronuntata. Ienuparul poseda o aroma placuta si pe parcursul anilor emana o atmosfera speciala de caldura si confort in casa.
Vesela ecologica necesita ingrijire speciala. Aceasta, nu poate fi spalata in masina de spalat vase. Vasele de ceramica inainte de a fi utilizate pentru prima data este necesar de a fi inmuiata in apa pentru a se „umfla” putin. La curatarea veselei din lemn aveti nevoie de o carpa moale si trebuie sa fiti foarte atenti, evitati sa utilizati produse abrazive. Vesela impletita si din lemn necesita o uscare deosebit de atenta dupa fiecare spalare.
Cu toate acestea, in ciuda multor nuante si aspecte, vesela ecologica are un efect extrem de pozitiv asupra sanatatii fizice si armoniei interioare, protejind organismul uman de pericolul colorantilor toxici, materialul plastic, otrava chimica, iar mediul inconjurator- de obiectele non-reciclabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *