Pharrell Williams ajuta la curatarea oceanelor

0
516
SUA vor o strategie mondială pentru a salva oceanele
Pharrell Williams ajuta la curatarea oceanelor
Pharrell Williams ajuta la curatarea oceanelor

Starul hip-hop Pharrell Williams vrea sa ajute la curatarea oceanelor lumii intr-un mod mai inedit. Artistul va colecta si transforma plasticul din ape in jeansi, potrivit contactmusic.com. Autorul hit-ului ‘Happy’ a facut echipa cu compania Bionic Yard pentru a crea o colectie ecologica de haine pentru G-Star Raw, intitulata ‘Raw for the Oceans’, colectie care va fi lansata in luna august a acestui an.

Designerii G-Star Raw au luat in vedere si posibilitatea de a incorpora materialele adunate de Bionic Yarn in colectiile lor existente, pentru a folosi astfel cat mai mult din plasticul ce polueaza oaceanele lumii, conform sursei citate.

Williams a spus pentru Wwd.com: ”G-Star a fost o alegere evidenta, pentru ca ei pot impinge mereu limitele modei. Bionic Yarn este o companie construita pe performanta, iar denim-ul este materialul perfect ce poate arata lumii de ce este in stare Bionic Yarn. Toata lumea are jeansi in dulap… […] Oceanul este doar o parte a pamantului pe care ne concentram, dar 75-80 % din glob reprezinta apa. Deci, este un loc minunat (mare) de unde sa incepi.”

Pharrell Williams nu este deloc strain lumii modei – artistul a mai lansat pana acum, in colaborare cu diferite brand-uri, mai multe colectii, printre care ‘Billionaire Boys Club’, ‘Ice Cream’ si ‘Moncler Lunettes’ (ochelari de soare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.