Pinguin, caut haina pentru iarna

Un pinguin singuratic pare a fi in cautarea unei hainute groase pentru iarna in timp ce se plimba printre o multime de pui pufosi pe o insula din sudul oceanului Atlantic.pinguin si puii

Pinguinul regal imbracat la frac alb cu negru si-a facut aparitia intr-o zona populata de tineri pinguini cu hainute extrem de pufoase, pe insula South Georgia.

Pasarile infatisate in aceasta fotografie fac parte din cei 400.000 de pinguini regali ce alcatuiesc cea mai mare colonie din lume.

Fotograful David C. Shultz si-a numit imaginea drept “Gradinita de pinguini”, intrucat adultul supravegheaza micutii care se joaca.

Puii isi pierd puful maro dupa un an.

“Insula South Georgia este, in opinia mea, comoara oricarei vizite in partea de sud a lumii”, a declarat Shultz.

Pinguinul regal (Aptenodytes patagonicus) este a doua specie de pinguin ca marime, dupa pinguinul imperial.

Regalii cresc pana la 90cm inaltime si cantaresc intre 11 si 16 kg. Ei mananca pesti mici si sepii.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente