Pitbull pedepsit cu inchisoarea pentru ca a distrus bara unei masini de politie

0
265

Dupa ce a petrecut doua saptamani la „inchisoare”, o judecatoare din Statele Unite s-a indurat si a eliberat conditionat un pitbull. Cainele se facuse „vinovat” pentru ca smuls bara de protectie de la o masina de politie, scrie Le Point.Pitbull pedepsit

Potrivit propietarului, cainele n-a fost niciodata agresiv pana la acest „acces de nebunie”. Dupa ce a ros gardul si a iesit din curte, pitbull-ul s-a „suparat” pe patru masini, printre care si una de politie. „Atacul” a fost filmat cu o camera de supraveghere.

Pentru ca oficial nu s-au infiintat inchisorile pentru catei, pitbull-ul Winston a stat inchis intr-un adapost din sudul statului american Tennessee.

In filmulet se vede cum Winston se „razbuna” pe bara de protectie a masinii de politie si refuza categoric sa renunte la ea, cu toate ca soferul a tot mutat autovehiculul. Ba mai mult, el s-a inhaitat cu alti doi caini si au urmarit masina de politie.

Liniste a fost restabilita doar atunci cand un alt ofiter de politie i-a servit o lectie de buna-purtare cu un baston.

Desi in cele doua saptamani de „detentie” a avut o comportare ireprosabila, Winston va fi atent monitorizat. El nu va fi considerat „potential periculos” daca va sta cuminte sase luni si daca va urma un program de dresaj, transmite saptamanalul francez.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.