Plantarea copacilor, un „update” pentru natura

0
428
Plantarea copacilor, un "update" pentru natura
Plantarea copacilor, un "update" pentru natura

Ecologistii si toti cei care doresc sa traiasca intr-un mediu mai curat au ocazia sa ia parte la proiectul „Update pentru natura”, care isi propune plantarea a 10.000 de copaci.

Actiunea de impadurire va avea loc sambata, 13 octombrie 2010, pe o suprafata de doua hectare si se adreseaza tuturor celor care folosesc produse electrocasnice si care doresc sa ofere mediului ceva in schimb pentru consumul lor.
Copacii care urmeaza sa fie plantati provin de la clientii Debo.ro, magazinul online de produse electrocasnice care organizeaza campania. In momentul achizitionarii unui produs, clientii au putut bifa o optiune prin care decideau ca un copac sa fie plantat in numele lor, in mod gratuit.
Puietii vor fi plantati de catre voluntari in judetul Cluj, la Filea de Jos, Comuna Ciurira. Transportul participantilor va fi asigurat de organizatori, iar plecarea este programata dimineata, la ora 10:30, din parcarea Mihai Viteazul, langa agentia CFR.
La plantare vor lua parte si doctorandul Eremei Onisor de la Facultatea de Horticultura din cadrul USAMV si „Scoala de Zmei”, care vor destinde atmosfera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.