Plumb: Am primit scrisoarea de informare de la CE privind „faimoasa” taxa auto

  0
  420
  Plumb: Am primit scrisoarea de informare de la CE privind "faimoasa" taxa auto
  Plumb: Am primit scrisoarea de informare de la CE privind „faimoasa” taxa auto

  Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat luni, la Bruxelles, ca a fost primita scrisoarea de informare transmisa de catre Comisia Europeana privind „faimoasa” taxa auto.

  „Avem scrisoare de informare transmisa de catre CE in ceea ce priveste faimoasa taxa auto, urmeaza ca, pana la adoptarea bugetului de stat, sa venim cu propunere concreta in ceea ce priveste modalitatea europeana prin care acest tip de taxare se aplica, va fi clar o taxa de mediu”, a spus ministrul Mediului, citat de Ziare.com

  Curtea Europeana de Justitie a declarat taxa auto ca fiind discriminatorie si a cerut schimbarea sau anularea ei.   Referitor la stadiul procedurilor de infringement, Rovana Plumb a declarat ca mai are unul singur de rezolvat.

  „Am mostenit 15 infrigementuri, am rezolvat 14. In momentul de fata am ramas cu Sulina, pe care sper sa o rezolvam. Avem un deadline in februarie pentru Sulina si speram sa putem sa rezolvam si acest ultim infrigement”, a precizat Plumb.   Comisia Europeana a lansat prima faza a etapei precontencioase – punerea in intarziere – in mai 2010 cu privire la proiectul de dezvoltare al plajei de la Sulina.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.