ETEM Systems va furniza structuri metalice pentru parcuri fotovoltaice montate pe acoperis

0
380
Constructor de parcuri fotovoltaice: Viitorul solarelor este în instalaţiile de acoperiş
ETEM Systems va furniza structuri metalice pentru parcuri fotovoltaice montate pe acoperis

Producatorul de sisteme de aluminiu, ETEM Systems, va furniza structurile din aluminiu pentru un parc fotovoltaic montat pe acoperisul uneia dintre cele mai mari fabrici de echipamente de iluminat din Bucuresti.

Parcul solar montat pe acoperis va avea o capacitate de 0.4MW si ETEM Systems va utiliza cele mai solide structuri si accesorii din aluminiu, arata un comunicat de presa.

„Proiectul este gestionat de Consplan Management si se estimeaza ca va fi finalizat pana la finele acestui an. Conexiunea la retea se va realiza nu mai tarziu de mijlocul lunii ianuarie 2013”, a declarat Andreas Laspadakis, directorul general al ETEM Systems.

Mai mult, ETEM Systems va furniza structuri metalice pentru un proiect fotovoltaic pentru acoperis de o capacitate mai mare, proiect care se estimeaza ca va incepe anul viitor.

„ETEM Systems va furniza structurile necesare pentru un parc fotovoltaic cu o capacitate de 1,4 MW, care va fi situat pe acoperisul unei fabrici de electronice din Timisoara, un proiect de asemenea, administrat de Consplan Management”, a adaugat Andreas Laspadakis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.