Politia scoate la licitatie un ciobanesc german pentru ca este prea bland

0
300

Un caine rasa ciobanesc german, care apartine Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, va fi vandut la licitatie, la inceputul lunii aprilie, intrucat este prea bland pentru a fi antrenat. Pretul de plecare este de peste 1.700 lei.cainele ciobanesc Lala

Cainele Lala, din rasa ciobanesc german, a fost primit de Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj de la Centrul Chinologic din Sibiu al Politiei Romane, potrivit Mediafax. Responsabilii cu dresarea animalului sustin ca Lala este un caine prea bland pentru a putea fi antrenat. „Nu am reusit sa-l antrenam sa aiba un comportament agresiv pentru a insoti patrulele de politie, astfel ca va fi vandut. Este mult prea bland. Nu a reusit nici sa se adapteze aici”, a declarat agent Viorel Zamfir.

Conducerea IPJ Dolj a decis ca Lala sa fie vanduta la licitatie, la inceputul lunii aprilie, pretul de pornire fiind stabilit la 1.715 lei. Potrivit politistilor, suma stabilita pentru scoaterea la licitatie a cainelui acopera cheltuielile cu intretinerea acestuia.

„Sunt asteptate la licitatie toate persoanele interesate sa achizitioneze acest patruped”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, agentul Amelia Caprarin.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.