20 de politisti si 50 de voluntari vor incuraja, miercuri, soferii care stau la culoarea rosu a semaforului, dar si pe pietoni, sa nu arunce gunoi pe strada, actiunea fiind prima din cadrul proiectului “Umbrela Verde”, derulat de Primaria Clu-Napoca, transmite corespondentul NewsIn.
ecologizare
Sub slognul “Eu nu arunc gunoi pe strada”, politistii si voluntarii vor fi prezenti in intersectiile semaforizate din municipiul Cluj-Napoca, in parcarile publice amenajate de municipalitate si in spatiile publice de parcare din centru.

Comandantul Inspectoratului de Politie al Judetului, comisar sef Ioan Pacurar, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de miercuri, ca politistii sunt mandri sa participe la actiunea de ecologizare care va transforma Cluj-Napoca intr-un oras “curat si cu spirit civic bine dezvoltat”.

Politistii vor oferi soferilor autocolante cu sloganul “Eu nu arunc gunoi pe strada”, precum si un sac de gunoi in care soferii sa isi goleasca gunoiul din masini.

In zilele de 23 si 24 aprilie vor fi colectate deseuri reciclabile, iar sambata, 25 aprilie, voluntarii vor aduna deseuri in padurea Faget de langa Cluj-Napoca.

Proiectul Umbrela Verde a fost propus municipalitatii clujene de Tuborg, care va desfasura campania si in alte noua orase din tara. “Aceasta propunere a fost mai mult decat binevenita, integrata perfect in planurile pe care Primaria Cluj-Napoca le avea petru acest sezon”, a afirmat primarul Sorin Apostu, in cadrul aceleasi conferinte de presa.

Sursa: NewsIn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here