Poluare cu titei pe un teren agricol din Prahova

  0
  470
  Poluare cu ţiţei pe un teren agricol din Prahova
  Poluare cu titei pe un teren agricol din Prahova

  O suprafata de 500 de metri patrati de teren agricol din localitatea prahoveana Aricestii Rahtivani a fost poluata cu titei scurs dintr-o conducta apartinand Conpet, conducta pe care au fost descoperite doua instalatii artizanale folosite la sustragerea produsului petrolier.

  Potrivit unui comunicat dat publicitatii marti de Prefectura Prahova, comisarii Garzii de Mediu au constatat ca in urma unei avarii dintr-o conducta care apartine Conpet s-a scurs titei pe aproximativ 500 de metri patrati de teren agricol din comuna Aricestii Rahtivani.

  Terenul poluat este situat la marginea unui drum judetean care face legatura intre satele Buda si Nedelea. Conducta avariata este o conduca de sase toli, folosita la transportul titeiului intre Moreni si Ploiesti.

  In urma verificarilor, comisarii de mediu au depistat pe conducta doua instalatii artizanale folosite la sustragerea produsului petrolier.

  Pentru a limita poluarea in zona, pe respectiva conducta a fost oprita pomparea titeiului, au fost sapate gropi de colectare, iar pe terenul poluat s-a aplicat material absorbant. Procedurile de depoluare a zonei afectate continua.

  Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/poluare-cu-titei-pe-un-teren-agricol-din-prahova_50154.html#ixzz2ACQbqaHk

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.