Pre-FanFest: Discutii cu si despre Rosia Montana si concerte

  0
  353
  Pre-event FânFest 2012 la Bistriţa
  FanFest editia a 7-a - Rosia Montana rezista prin cultura

  In cadrul Campaniei „Salvati Rosia Montana!” se organizeaza pre-event-urile FanFest 2012, pentru a-i introduce in atmosfera pe cei care vor urca in poiana de la Rosia Montana, la mijlocul lunii august. „FanFest” a ajuns in acest an la cea de-a VII-a editie. Din 2004, festivalul ii aduna la Rosia Montana pe cei care doresc sa „tina muntii in loc si sa reziste prin cultura”, prin provocarea de a-si mentine spiritul critic viu.
  Fie ca au dorit sa manifeste un mesaj social sau pur si simplu sa isi petreaca timpul intr-un mod placut in mijlocul naturii la FanFest, toti cei interesati de aceasta idee au fost invitati la pre-event, sambata seara, la Artcafe Downtown din Alba Iulia. Au avut loc discutii cu si despre Rosia Montana si un concert Sky Swallows Challenger. Pretul unui bilet de intrare a fost 5 lei.

  „Vrei sa afli cum se organizeaza un festival pro-bono? Vrei sa vezi ce inseamna voluntariatul unor oameni care fac lucruri din constiinta, simt civic si demnitate? Vrei sa stii mai multe despre Rosia Montana, FanFest si campania pentru apararea acestei minunate localitati? Vino la pre-event-urile FanFest 2012, asculta muzica buna, dezbate cazul Rosia Montana, intreaba-ne si intreaba-te: ce reprezinta Rosia Montana? De ce atat de multi artisti, scriitori, muzicieni si membri ai societatii civile vin, an de an, la FanFest, sa o apere? Daca si cum poti tu sa ajuti Rosia Montana? Si lista intrebarilor ramane, bineinteles, deschisa” este mesajul transmis de organizatorii evenimentului pe Facebook.

  Pre-eventurile „Salvati Rosia Montana” se vor desfasura in mai multe orase din tara, dupa urmatorul program:
  Cluj-Napoca – 18 iulie – Gambrinus Pub
  Oradea – 20 iulie – Abyss Club
  Alba Iulia – 21 iulie – Art Cafe Downtown
  Bistrita – 4 august – Terasa Vama Veche

  La pre-event, cei prezenti au avut ocazia sa asiste la o prezentare a Campaniei “Salvati Rosia Montana” si sa participe la discutii libere cu si despre Rosia Montana. Seara a continuat cu un concert Sky Swallows Challenger si un after-party.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.