Prefectul Sibiului despre participarea la crosul de 1 mai: “Eu spun ca o sa alerg tot traseul”

  0
  482
  Prefectul Sibiului despre participarea la crosul de 1 mai: “Eu spun c? o s? alerg tot traseul”
  Prefectul Sibiului despre participarea la crosul de 1 mai: “Eu spun că o să alerg tot traseul”
  Prefectul Sibiului despre participarea la crosul de 1 mai: “Eu spun ca o sa alerg tot traseul”
  Prefectul Sibiului despre participarea la crosul de 1 mai: “Eu spun ca o sa alerg tot traseul”

  Prefectul judetului Sibiu, Ovidiu Sitterli, a declarat miercuri, ca este sigur ca de 1 mai va alerga tot traseul de aproximativ 18 km, distanta pe care ar urma sa se intinda pista de biciclete cu traseul Sibiu – Rasinari – Poplaca – Sibiu.

  Presedintele Consiliului Judetean Sibiu (CJS), Ioan Cindrea, a declarat la randul lui, marti, ca atat cat va alerga prefectul, pe acea distanta va fi trasata pista de biciclete. (citeste articolul aici)

  “Trebuie sa fac traseul”, a spus Ovidiu Sitterli ca raspuns, mentionand ca “este o sustinere a proiectului de construire a pistei de biciclete”.

  Pentru a stimula sibienii sa faca miscare in aer liber, cele doua institutii organizeaza miercuri, 1 mai, doua evenimente sportive sub deviza “Miscare pentru sanatate”.

  Unul dintre ele este Crosul Primaverii, la care va participa si prefectul judetului. Evenimentul se desfasoara cu scopul de a sensibiliza autoritatile locale sa amenajeze o pista pentru biciclete spre Rasinari-Poplaca, in continuarea celei care se termina la Gradina Zoologica.

  Crosul va incepe la ora 10.30 si se va desfasura pe traseul iesirea din Sibiu/parcarea de la Gradina Zoologica – Rasinari – podul peste paraul Steaza – Deal Manastire Rasinari – Poplaca – cu sosire la Inspectoratul Judetean de Jandarmi. In total, vor fi parcursi aproximativ 18 km, potrivit organizatorilor.

  Prima oprire pentru cei care nu mai pot continua cursa va fi la Fabrica Dumbrava, dupa 2, 5 km de la start. De aici vor fi organizate stafete pe distante intre 2 – 2, 5 km.

  Inscrierile se pot face pe site-ul www.bikeromania.ro, la magazinul Action Sport de pe Calea Dumbravii sau in 1 mai in zona de start. Tinerii sub varsta de 18 ani trebuie sa aiba acceptul scris si semnat al parintilor sau al tutorelui legal.

  Pentru participarea in concurs sportivii vor prezenta in mod obligatoriu viza medicala cu mentiunea “apt pentru particparea la proba d alergare pe sosea 18 km” si vor completa o declaratie pe propria raspundere asumandu-si toate riscurile de a participa la aceasta proba.

  Pe toata lungimea traseului vor fi arbitrii si supraveghetori. Pe traseu vor exista 4 puncte de alimentare –udare montate de catre organizatori unde concurentii vor avea puse la dispozitie apa plata, apa minerala si fructe.

  Traseul va fi supravegheat de Politia Sibiu si de Jandarmeria Sibiu. Pe toata durata actiunii pe traseu va fi asigurata asistenta medicala de catre ISU Sibiu prin departamentul SMURD, constand in doua ambulante dotate cu aparatura si personal de specialitate.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.