Ducesa de Cambridge planteaza copaci, desi e insarcinata

Ducesa de Cambridge planteaza copaci, desi e insarcinata
Ducesa de Cambridge planteaza copaci, desi e insarcinata

Ducesa de Cambridge isi continua activitatea oficiala, desi sarcina sa este, de acum, destul de avansata. Lady Catherine a vizitat o scoala, unde a lansat un program de combatere a dependentei de droguri.  Copiii au fost entuziasmati de intalnire, iar ziaristii prezenti s-au concentrat pe silueta ducesei.

Ducesa de Cambridge a fost intampinata cu ovatii asurzitoare de elevii scolii primare de langa Manchester. Vizita a fost prilejuita de sarbatoarea Sfantului Gheorghe, protectorul regatului englez. Sotia printului William isi arbora cu mandrie sarcina, pusa in valoare si de rochia sa cu motive florale. Operatorii au profitat de ocazie ca sa filmeze silueta printesei din cele mai favorabile unghiuri.

Catherine a rostit si un scurt discurs despre initiativa impotriva dependentei de droguri si alcool, pe care o patroneaza impreuna cu sotul si cumnatul sau, printii William si Harry. Emotia si-a spus cuvantul, dar ducesa a depasit, cu gratie, un moment mai dificil.

“Am avut norocul sa intalnesc un mare numar de oameni hotarati, care au invins dependenta. Este incurajator sa vezi ca, prin ajutorul unor organizatii ca Actiune impotriva Dependentei, aceasta poate fi cucerita”, a declarat Ducesa.

Punctul culminant a fost plantarea unui pomisor care va pastra amintirea vizitei la scoala. Lady Catherine a fost ajutata de comediantul John Bishop, si el militant intr-o asociatie impotriva dependentei.

Ducesa si-a luat ramas bun de la copii in aceeasi nota de buna dispozitie.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,553FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente