Primaria Dumbravita investeste 500.000 de euro intr-un parc

In vremuri de criza, primaria din Dumbravita e pusa pe fapte mari. Edilii de aici sunt dispusi sa investeasca aproximativ 500.000 de euro in amenajarea parcului central. Lucrarea ar trebui sa fie gata la sfarsitul acestui an si se intinde pe o suprafata de peste 15.000 metri patrati.parcul Dumbravita

Pe localnicii din Dumbravita nu ii incanta ideea primariei de a investi 500.000 de euro intr-un parc. Oamenii spun ca ar fi fost mai bine sa investeasca in asfaltarea strazilor, iluminatul public sau problema cainilor vagabonzi.

Oricum, amenajarea parcului a inceput, iar administratia locala este hotarata sa continue investitia, pana cand parcul va avea iluminat public, fel de fel de arbori si, in plus, „undeva in spatele bisericii unde ne aflam noi, vine construita o fantana arteziana, in final o sa arate extraordinar de bine”, dupa cum povesteste Malac Victor, viceprimar Dumbravita.

Potrivit reprezentantilor comunei Dumbravita, din valoarea totala a investitiei, 53% reprezinta aportul administratiei locale. Pentru restul de 47%, edilii din Dumbravita vor cere finantare de la Guvern .

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *