Primarul unei comune gorjene, acuzat ca a ingropat tone de gunoi pe izlazul comunal

Un consilier local il acuza pe primarul comunei gorjene Jupanesti ca a ingropat tone de gunoi pe izlazul comunal. Comisarii Garzii de Mediu au vrut sa verifice la fata locului, dar edilul s-a impotrivit.a ingropat gunoiul

Primarul Petre Gusita este acuzat ca a ingropat tone de gunoi pe izlazul comunal, ca sa scape de transportul deseurilor la groapa autorizata.

In replica, primarul a declarat ca: “Ma gandesc ca in conditiile in care persoana respectiva vorbeste de asa ceva, posibil sa fi pus la cale o actiune de genul asta, pe care noi n-o cunoaste”.

In ciuda acestor acuzatii, primarul a refuzat accesul organelor de control.

“Domnul primar a refuzat, mai mult, ne-a amenintat ca este o proprietate privata, pe care dansul o administreaza printr-o procura speciala si nu avem voie sa intram”, a declarat Simona Cornea, sef Garda de Mediu Gorj.

Comisarii de mediu verifica acum documentele de transport ale masinilor de deseuri si cantitatea de gunoi adunata din cele patru sate ale comunei. Garda de mediu ia in calcul obtinerea unui ordin judecatoresc care sa le permita folosirea unui buldozer pentru excavarea zonei.

Amenda pentru depozitatea ilegala a gunoiului ajunge pana la 60 de mii de lei.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente